пʼятниця, 02 лютого 2018 06:30

Учительку танців звинуватили в побитті дитини

33-річна Вікторія Гогунець із міста Ватутіне на Черкащині звинувачує в побитті доньки 11-річної Тетяни викладачку приватної школи танців Ольгу Очкасову, 35 років.

— Таня вчиться танцювати хіп-хоп. Після одного заняття поскаржилася на вчительку. Сказала, що вона вдарила її долонею по лівому вусі. У дитини боліла голова, нудило. Дала їй таблетки — не допомогло. За кілька днів звернулися до лікарів. У доньки виявили легкий струс мозку, зниження слуху. Ми написали заяву в поліцію, — розповідає Вікторія Гогунець.

Дівчина перебуває у районній лікарні.

— Того дня я прийшла на урок і робила розминку. Почали танцювати. В мене не виходив один рух. Учителька підійшла зі словами: "Ти зовсім тупа?" Вдарила мене по вусі. Почало дзвеніти в ньому, розболілася голова. Я сказала, що мені погано. Але викладачка не звернула уваги. Раніше вона іншу дівчинку схопила за коси, бо та щось неправильно виконувала, — говорить Тетяна.

Надавати пояснення правоохоронцям Ольга Очкасова відмовилася. Звинувачення заперечує.

— Працюю в спортивній сфері. Як педагог маю право поправити дитину — за голову, руку, ногу, — пояснює викладачка. — Дівчинка неправильно робила рухи, і я зробила їй зауваження. Рукою взяла біля її голови й посунула в бік. Це не був удар. Досі на мене ніхто не скаржився з учнів.

Правоохоронці чекають висновків експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Учительку танців звинуватили в побитті дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі