пʼятниця, 16 листопада 2018 07:30

У справі Катерини Гандзюк арештували колишнього помічника нардепа

У Херсоні без права на заставу арештували 51-річного Ігоря Павловського. Його підозрюють у причетності до вбивства радниці міського голови 33-річної Катерини Гандзюк. За ґратами пробуде до 3 грудня.

На Катерину напали 31 липня. Невідомий вилив на неї літр концентрованої сірчаної кислоти. Отримала хімічні опіки понад 30% тіла. Перенесла 13 операцій. Після трьох місяців лікування померла.

Припускають, саме Павловський передав гроші ймовірному організаторові нападу Сергієві Торбіну, 41 рік. Він — колишній боєць "Української добровольчої армії". Із чотирма побратимами півроку виконували доручення Павловського, за даними громадських активістів. Про замовника вбивства нічого не відомо.

Ігор Павловський був помічником народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука. Після розголосу навколо справи Гандзюк його звільнили. Раніше співпрацював із депутатом від Партії регіонів Олексієм Журавком, який зараз перебуває на окупованій частині Донбасу.

Павловський має прізвисько "Собака", був судимий, за інформацією громадських активістів. Свою причетність до нападу на Катерину Гандзюк заперечує.

Зараз ви читаєте новину «У справі Катерини Гандзюк арештували колишнього помічника нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі