пʼятниця, 18 березня 2011 06:00

У родини Суліковських загинули всі діти

По обіді 10 березня в родини Суліковських із села Семенки Немирівського району на Вінниччині спалахнув будинок. Господар був на роботі, дружина Олена поралась у дворі. У хаті задихнувся син 2,5-річний Андрій. Через хворобу цього дня мати не відвела його до дитсадка.

— Усе село шоковане. Сім'я благополучна, хазяйновита. Олена в декретній відпустці, до того медсестрою працювала. Перша дитина в них теж померла, — розповідає сільський голова Костянтин Махиня, 47 років.

До приїзду рятувальників селяни збили полум'я. У хаті все обгоріло. Коли вогонь загасили, помітили, що господині немає. Знайшли її на полі за селом. Відвезли в реанімаційне відділення райлікарні.

— Жінка була в стані афекту, намагалася перерізати собі шию побитою пляшкою.  У лікарні пробула три дні, — пояснює головлікар Олександр Конотоп. — Із нею працювали психіатри, бо знаходилася в стані сильного збудження.

Хлопчика поховали. Причину пожежі з'ясовують. За попередньою версією, вона виникла внаслідок порушень правил експлуатації побутових приладів.

Зараз ви читаєте новину «У родини Суліковських загинули всі діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі