пʼятниця, 18 липня 2008 07:07

У Львові розстріляли двох підприємців

Зранку 17 липня львів"яни почули постріли на вул. Фредра. Із вікна автомобіля "фольксваґен" із пістолета Макарова розстріляли директора Львівської інвестиційно-будівельної компанії 35-річного Ігоря Кульчицького та співзасновника Віталія Федіва, 34 роки.

Підприємці саме підходили до свого офісу. Кілери чекали на Кульчицького з самого ранку. "Фольксваґен" під"їхав упритул, пролунали постріли й авто рушило.

— Ніхто не бачив, скільки їх було в машині, — каже начальник міської міліції Ігор Цікало, 54 роки. — Зараз маємо лише опис автомобіля. Припускаємо, що напад пов"язаний із бізнесом.

В Ігоря Кульчицького випустили дев"ять куль. Він помер у реанімації міської лікарні N8. У Федіва влучили двічі. Його прооперували.

Міліціонери перекрили під"їзні шляхи до Львова. Намагаються якнайшвидше затримати зловмисників.

Загиблий Ігор Кульчицький — син колишнього футболіста клубу "Карпати" Ігоря Кульчицького, 66 років. Подейкують, що Кульчицький-молодший причетний до кримінальної групи "Завіні". Займався контрабандою, вимаганням та шахрайством. У кримінальному світі його знають за прізвиськом "Куля". Міліціонери розглядають версію бандитської сутички.

Зараз ви читаєте новину «У Львові розстріляли двох підприємців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі