субота, 12 липня 2008 07:07

У Харкові розстріляли джип директора будівельної компанії

Автор: фото: Юлія Агєєва
  Міліціонери та представники прокуратури оглядають обстріляний джип ”Рендж Ровер” Володимира Курила на вулиці Суворова у Харкові
Міліціонери та представники прокуратури оглядають обстріляний джип ”Рендж Ровер” Володимира Курила на вулиці Суворова у Харкові

Зранку 10 липня у Харкові стріляли в джип "Рендж Ровер" директора будівельної фірми "Продакшн трейд компані" Володимира Курила, 52 роки.

Підприємець із 17-річним сином їхав на роботу. Тільки-но повернули із просп. Косіора на вул. Суворова, як їх обігнав червоний легковик "фольксваґен". Із вікна висунувся чоловік, почав стріляти з пістолета. Володимир Курило намагався втекти, проїхав метрів із 400 і зупинився. Шість куль влучили у машину, сьома роздробила передпліччя Володимира.

— До мене прибігли дві жінки, попросили рушника, — згадує харків"янка Олена, яка працює поблизу в кіоску. — Підійшла, дивлюся: водій поранений. Порадила зав"язати вени тугіше, бо кров сочилася.

Підприємця прооперували. Його стан називають середньо тяжким. Син Володимира залишився неушкодженим — батько його пригнув. За замах на вбивство міліціонери порушили кримінальну справу. В області оголосили операцію-перехват "Сирена".

— Обстріл пов"язаний із бізнесовими справами Володимира, — каже адвокат підприємця Олексій Стовба. — Узимку торік у дворі його будинку стався вибух. У травні цього року підклали вибухівку на будівельний об"єкт на Журавльовці, де працювала фірма Курила. Обидві справи кваліфікували як "хуліганство", розслідували мляво, нікого не знайшли.

Адвокат каже, що його клієнт має ворогів. Підприємство Курила судиться з колишнім партнером, із яким раніше зводили будинки. Проти Володимира порушили кілька кримінальних справ. Звинувачували в продажу квартир, які мали віддати харківським прикордонникам. Володимир Курило каже, що з його офісу перед тим вкрали чисті бланки з підписами й печатками. Підозрює колишніх бізнес-партнерів.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові розстріляли джип директора будівельної компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі