четвер, 25 вересня 2008 17:19

Турфірма не повернула дев"ять тисяч гривень

Понад 10 тис. грн заплатила 31-річна рівнянка Вікторія Бєлоброва місцевій фірмі "Сакма-тур" за сімейну путівку в Туреччину. Та поїздку скасувала, а грошей не повернула.

— Це мала бути наша перша подорож за кордон. Замовили путівку на 14 днів, п"ятизірковий готель, шведський стіл. Гроші внесли ще за місяць, — Бєлоброва згадує квітень 2008 року. — Уже перед вильотом у турфірмі сказали, що подорож відміняється. Попросили вибрати іншу мандрівку із доплатою. Ми не погодилися.

Бєлобровим повернули 1,2 тис. грн. Пояснили, що решту віддаватимуть частинами. Жінка поскаржилася до обласного управління в справах захисту прав споживачів, міліцію та прокуратуру. Згодом подала позов на директора до суду.

В управлінні в справах захисту прав споживачів зазначають, що турфірма порушила умови угоди з клієнтом. Зобов"язана повернути Бєлобровим гроші.

— Нашої провини немає. Ми грошей не крали, а так само потерпіли. Нас підвів харківський туроператор, який скасував всі поїздки й відмовився повернути гроші, — запевняє 52-річна Марина Сара, директор фірми "Сакма-тур". — Ми порозумілися з усіма клієнтами, окрім Бєлобрових.

Сара найняла адвоката й подала зустрічний позов на клієнтку. Вимагає відшкодувати збитки за підірвану в розпал сезону репутацію.

Вікторія Бєлоброва працює викладачем хімії в Рівненському державному технікумі економіки та підприємництва. Із чоловіком виховують трирічну доньку. Гроші на відпочинок збирали два роки.

Зараз ви читаєте новину «Турфірма не повернула дев"ять тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі