середа, 18 серпня 2010 05:49

Троє чоловіків втопилися у фекаліях

5 серпня у місті Прилуки Чернігівської області у каналізаційному колекторі загинули троє працівників — 24-річний Олександр Кекух, 44-річний Валерій Левчук, 37-річний Сергій Левченко. Четвертий, 56-річний Василь Лукаш, помер за два дні у лікарні.

Левченко працював слюсарем контрольно-вимірювальних приладів комунального підприємства "Прилукитепловодопостачання", мав 20 років стажу. Левчук — машиніст насосних установок цеху водовідведення, Лукаш — електромонтер, Кекух — слюсар. Того дня ремонтували відділення каналізаційно-насосної станції N2.

— Це станція, куди з усіх Прилук стікаються фекальні води. Напередодні хлопці міняли там блок панелі керування насосами, — розповідає Павло Кекух, батько Олександра. — Працювали до пів десятої вечора. Зранку знову поїхали. Саша, Лукаш і Левченко. Левчук саме чергував на станції.

Як загинули робітники, невідомо. Аварійно-відновлювальна бригада електриків знайшла їх на глибині 5 м. У довідках про смерть написано: "Механічна асфіксія від нестачі кисню". Деталі з"ясовує міжрайонна прокуратура, державна інспекція територіального управління Держгірпромнагляду по Чернігівській області, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

Володимир Назім, керівник "Прилукитепловодопостачання", у відпустці. Його заступник Геннадій Мєшков нічого не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Троє чоловіків втопилися у фекаліях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі