субота, 20 жовтня 2007 07:04

Тритижневого Віталія Босих задушили батьки

9 жовтня в селі Зубівка Миргородського району на Полтавщині поховали Віталія Босих, якому було три тижні. Його 16-річна мати Надія Босих і 18-річний батько Руслан Подовжній за два дні до того вночі поклали малого між собою. На ранок дитина не дихала.

— Усе сталося з необережності, — упевнений голова Зубівської сільської ради Іван Верещака, 59 років. — Вони придавили хлопчика вві сні. Я з сусідами був понятим, то чув їх пояснення. Криміналу там нема.

Надія та Руслан виховувалися в інтернатах. Познайомилися в ПТУ N49 у селі Красногорівка Великобагачанського району Полтавської області, де обоє вчилися на кухарів. Цього року хлопець завершує навчання, а Надію через вагітність відрахували з другого курсу. Пара живе в гуртожитку.

— За державну допомогу купили хату в Зубівці на дві кімнати. Збиралися одружитись, — каже заступник директора ПТУ з виховної роботи Надія Валюк. — Навчаються вони не дуже, уроки пропускають. Такі ж, як і всі діти з інтернату.

Матір Надії Ольга Босих, 40 років, живе в Зубівці зі співмешканцем, випиває. У жінки є ще двоє дітей, але її позбавили батьківських прав. У Руслана також є матір, яку позбавили батьківських прав. Вона проживає в Решетилівському районі на Полтавщині.

Зараз ви читаєте новину «Тритижневого Віталія Босих задушили батьки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі