субота, 10 листопада 2007 07:15

Тіла двох немовлят знайшли на Харківщині

2 листопада 64-річна Тетяна Міщикова випасала на околиці райцентру Куп"янськ Харківської області кіз. Раптом побачила, як з-під землі стирчать маленькі ніжки.

— Подумала, що хтось забув дитячу іграшку, ляльку, — розповідає Тетяна Олександрівна. — Підійшла ближче, а то дитина. Уже мертва. Я мало не знепритомніла.

Перелякана жінка побігла кликати людей і міліцію.

Матір немовляти правоохоронці знайшли наступного дня. Місцеві розповіли, що неподалік пустиря живе безробітна 18-річна Олена Слипчинська. Її бачили вагітною. Коли зайшли до Олени, вона розплакалася. Зізналася, що то її дитина.

— Сказала, що батьки нічого не знають про це і до лікарні вона не ходила, — розповідає слідчий Куп"янського райвідділу міліції Віталій Назаров. — Народила дитину сама на тому пустирі. Замотала немовля в халат, а сама пішла додому митися. Коли повернулася, дитина вже не дихала.

Міліціонери знайшли ще одну жінку, яку бачили вагітною. Матір трьох дітей 32-річна Олена Караб"юк зізналася, що днями народила хлопчика. За її словами, малий прожив кілька хвилин. Тіло замотала в поліетиленовий пакет і сховала у відрі. Там воно пролежало чотири дні.

Олена Караб"юк каже, що хотіла поховати немовля у власному дворі.

Міліціонери чекають результатів розтину тіл. Якщо діти народилися живими, їхнім матерям загрожує позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Тіла двох немовлят знайшли на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі