вівторок, 03 квітня 2007 15:59

Тетяна Лаврук живцем спалила чоловіка

— Тільки-но зайшов до хати, аж тут прибігає депутат сільради Ірина Курінна, — розповідає "ГПУ" 33-річний помічник дільничного міліціонера Вадим Слободянюк із села Петрівське Білозерського району Херсонської області. — Каже, що у себе в квартирі горить Сергій Гавенко. Я за відро й туди.

46-річний Сергій Гавенко жив разом із 38-річною Тетяною Лаврук та двома її дорослими синами на другому поверсі двоповерхівки в центрі села. Усі перебивалися разовими підробітками, постійно ніхто не працював. Кажуть, усе, що заробляли, гуртом пропивали. Подивитися на пожежу, що трапилася 1 квітня біля сьомої вечора, збіглося мало не все село.

— Коли зайшов, побачив обгорілого Сергія на дивані, — продовжує Слободянюк. — Він не подавав ознак життя. Сусіди обливали його водою. Відкрив вікно, щоб дим вивітрився.

За півгодини приїхали пожежники. Потім — правоохоронці з райвідділу. Сусід знизу розповів, що перед пожежею Тетяна Лаврук кричала на чоловіка, погрожувала його підпалити. Потім вибігла в коридор і закричала: "Я його спалила!". У руках тримала сірники. У кімнаті палахкотіло тіло Гавенка. Поряд знайшли дволітрову пляшку з бензином, в якій не вистачало 300 г.

— Вона така, могла спалити, — каже про Лаврук помічник дільничного. — Я живу за дві хати від них, тому знаю. А Сергій ніколи не думав про самогубство.

Сусіди розійшлися. Тіло Гавенка залишили в кімнаті, бо не знайшли машини везти до райцентру на розтин. Лавруки пішли ночувати до родичів.

— Уночі чую ґвалт, — продовжує помічник дільничного. — Близько другої ночі знову загорілася квартира Лавруків. До ранку гасили. Згоріло все.

Минулого понеділка вранці Тетяну Лаврук затримали. Тіло Сергія Гавенка відвезли до райцентру на розтин.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Лаврук живцем спалила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі