середа, 14 березня 2007 16:50

Таксист зводив клієнтів із повіями

До обласного управління міліції в Сумській області у січні 2007 року зателефонували невідомі. Сказали, що таксист на ім"я Володимир із міста Конотоп за додаткові гроші знаходить повій своїм пасажирам. Із того, мовляв, має прибуток.

— Спочатку ми стежили, — розповідають "ГПУ" у відділі по боротьбі зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми. — Встановили, що таксист організував групу із п"яти повій віком від 20 до 37 років. Жінки за гроші займалися коханням із пасажирами, бо не мали роботи. У найстаршої Юлії є дитина і безробітний чоловік. Він знав про заробітки дружини.

На початку березня Володимир підвозив двох підприємців із Києва. Ті були в Конотопі у справах. Уклали вдалий договір і хотіли розважитися. Таксист запропонував двох дівчат за $100. Чоловіки погодилися. Інформація надійшла до міліціонерів, і Володимира затримали, коли той одержав гроші. Він зізнався й видав повій.

За словами дівчат, Володимир їх не ображав. Клієнт платив $50. Із них половину отримувала повія, решту — таксист. Пасажир мав сам знайти місце для занять сексом. Свою машину чоловік в оренду не здавав.

Міліціонери склали на п"ятьох повій адмінпротоколи й відпустили додому. Відповідно до зміненого Кримінального кодексу, проти них не можна порушувати карну справу. Володимира заарештували. Він має умовну судимість. Таксистові загрожує до п"яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Таксист зводив клієнтів із повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі