пʼятниця, 14 грудня 2012 00:30

Священика розстріляли біля храму

Автор: фото із сайта www.gayukraine.com
  Трифон Галан кілька років працював настоятелем Троїцького собору в Сумах
Трифон Галан кілька років працював настоятелем Троїцького собору в Сумах

У Сумах невідомі розстріляли настоятеля Троїцького собору 47-річного Трифона Галана. Його тіло о 20.00 12 грудня знайшов інспектор патрульної служби міського відділу міліції. Священик лежав із простреленими грудьми біля свого будинку на вул. Троїцькій.

Міліціонери порушили кримінальну справу за статтею "Навмисне вбивство". Всіх, хто має якусь інформацію про злочин, просять повідомити за телефонами 0 (542) 61 17 92, 667 025, 667 027, 667 126 або 102.

Троїцький собор — православний храм Сумської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, одна з найвідоміших споруд міста. Стоїть за адресою вул. Троїцька, 34.

Отець Трифілій, в миру Трифон Миронович Галан, працював настоятелем Троїцького собору кілька років. Жив поряд з храмом. Останнім часом місцеві часто на нього нарікали. Мовляв, він постійно вимагає гроші і чіпляється до хлопців-підлітків з непристойними пропозиціями.

Зараз ви читаєте новину «Священика розстріляли біля храму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі