пʼятниця, 11 січня 2008 07:12

Світлану Зоріну загриз собака

— Нашу сусідку загриз собака. На смерть, — телефонувала на Святвечір, 6 січня, жителька району Робоче містечко до Феодосійського міськвідділу міліції, що в Криму. Жінка вимагала терміново приїхати.

Правоохоронці довго не могли зайти до двору Світлани й Олександра Зоріних, на який вказувала сусідка. З цепу рвався великий собака породи ротвейлер. Його довелося застрелити.

У будинку знайшли мертву господиню 46-річну Світлану. Жінка лежала в калюжі крові. Тіло було обгризене, з голови знятий скальп.

Світлана була домогосподаркою, її чоловік працює охоронцем. Дітей не мали. Бездомну самку ротвейлера знайшли на вулиці торік улітку. Їй було близько трьох років. Посадили на цеп, а на зиму забрали до хати.

— Ротвейлер нападав на сусідських псів, кусав людей. Сусіди раніше скаржились господарям на собаку, — розповідає Ганна Охріменко, заступник начальника міськвідділу міліції.

Загризену дружину Олександр побачив, як повернувся з роботи. Чоловікові вдалося відтягнути пса від тіла й прив"язати.

За фактом загибелі жінки порушили кримінальну справу. Слідчі з"ясовують, собака напав на господиню до чи після її смерті. У санепідемстанції визначають, чи був пес хворий на сказ.

Зараз ви читаєте новину «Світлану Зоріну загриз собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі