пʼятниця, 11 лютого 2011 11:25

Студенти отруїлися після дискотеки

Автор: фото з особистого архіву Тетяни Неприлюк
  Тетяна Неприлюк навчалась на першому курсі Кам’янець-Подільського національного університету
Тетяна Неприлюк навчалась на першому курсі Кам’янець-Подільського національного університету

П'ятеро студентів із райцентру Бар на Вінниччині отруїлися. 17-річна Тетяна Неприлюк померла, 22-річний Анатолій Яковлєв понад дві доби пробув у комі.

Їх привезли до райлікарні вранці 6 лютого у тяжкому стані. Медики діагностували отруєння психотропними речовинами.

— У суботу ми вирішили зустрітися, — розповідає 20-річний Микола Войчишин. Він лежить у терапевтичному відділенні. Навчається у Вінницькому аграрному університеті. — Дівчата запропонували піти в клуб на дискотеку. Ми з Олегом Драганом не хотіли. Погуляли, попили пива. А потім наші дзвонять, запрошують до Тані в гості. Ми зайшли в ночнік у Барі, взяли пляшку горілки, п'ять пляшок пива, всім по слабоалкоголці "Рево" і копчений сирок "косичка". Здається, горілку допили. А після вже нічого не пам'ятаю.

Студенти відпочивали у Тетяни Неприлюк у селі Балки під Баром. Її мати тієї ночі чергувала в райлікарні, працює медсестрою.

— Я прийшла додому і не могла відкрити двері. Чула, що хтось є. Відчула серцем — щось не так. Схопила топора, вирубала двері, — говорить міліціонерам Ірина Неприлюк, 38 років.

Тетяна лежала на підлозі непритомна. Біля неї — Анатолій Яковлєв, 19-річна Олена Чорна та Олег Драган, 17 років. Войчишин ходив по кімнаті, нічого не розумів. Мати викликала "швидку". Лікарі констатували смерть доньки.

Тетяна навчалася на спеціальності "туризм" на першому курсі Кам'янець-Подільського національного університету. Входила до шістки найуспішніших студентів закладу. Олена Чорна вчиться у медичному коледжі, Анатолій Яковлєв — у Вінницькому політехнічному університеті.

Поки достеменно не відомо, чим отруїлись студенти. Спочатку думали, що горілкою "Хлібний дар", яку купили у міні-маркеті "Алдіс". Однак більше ніхто з клієнтів не скаржився, хоч розкупили 210 із 300 пляшок партії.

— Діти вживали енергетичний напій, там багато кофеїну. А горілка, пиво й енергетичний напій — убивча суміш, — кажуть лікарі. До того ж закушували одним сирком.

Зараз ви читаєте новину «Студенти отруїлися після дискотеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі