вівторок, 09 жовтня 2007 07:00

Сторожа автостоянки приспали ефіром

У центрі Луцька невідомий нападник пограбував відомчу автостоянку будівельної організації. Чоловік приспав сторожа розчином ефіру й виніс із сейфа сторожки понад 20 тис. грн.

Суботньої ночі 62-річна Лідія Пилипчик, охоронець автостоянки, виглядала свого родича. Той обіцяв заїхати. Опівночі жінка впустила через в"їзні ворота незнайому іномарку. Із неї вийшов молодий чоловік і накинувся на Лідію. Затиснув жінці рота ганчіркою, змоченою в розчині ефіру. Після цього зламав сейф у сторожці.

— Слідчі з"ясовують, чиї гроші викрав грабіжник і хто навів його на автостоянку, — каже заступник начальника Луцького міськвідділу міліції Василь Ковальчук, 45 років.

Напередодні в райцентрі Горохів пограбували офіс державного лісомисливського господарства. Злодії винесли оргтехніку та сейф, у якому лежало понад 300 мисливських карток на відстріл дичини. Сторожа на місці в цей час не було.

Зараз ви читаєте новину «Сторожа автостоянки приспали ефіром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі