вівторок, 01 грудня 2015 05:15

"Спересердя облив жінку бензином і підпалив"

25 листопада в селі Березне Менського району на Чернігівщині 24-річний Сергій Пилипенко облив бензином і підпалив свою співмешканку Марину Балук, 24 роки. Вогонь перекинувся на їхніх дітей — 3-річного Олега та 4-місячну Валерію.

— Сергій прийшов п'яний додому. Сильно посварився з Мариною. Спересердя схопив каністру з бензином, облив жінку і підпалив. Марина схопила Лєрочку на руки й вискочила з хати. За Олежика, каже, не подумала. То він найбільше обгорів, — розповідає селищний голова Ольга Романченко.

Сергій і Марина жили в цивільному шлюбі. Чоловік постійної роботи не мав. Бензопилою обпилював дерева.

— Жили добре, за дітьми наглядали. Досі не чули, щоб він ображав Марину чи агресивно поводився. Правда, в обох помітна затримка в розвитку. Може, підпив і в нього щось в голові перемкнуло, — продовжує Ольга Романченко.

— Чоловіка затримали. Вину визнає. Чого таке зробив, пояснити не може, — говорить Борис Коновченко з Чернігівського управління поліції. — Діти й жінка — в обласній лікарні. У старшого хлопчика тяжкі опіки шкіри, верхніх дихальних шляхів, отруєння чадним газом. Він у реанімації.

Зараз ви читаєте новину «"Спересердя облив жінку бензином і підпалив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі