середа, 11 червня 2008 07:07

Софійку Засипкіну 300 разів укусили вісім собак

Автор: фото надане храмом Св. Андрія Первозванного
  Софія Засипкіна (праворуч) із братом Іваном і сестрою Лізою на різдвяному богослужінні у храмі Св. Андрія Первозваного
Софія Засипкіна (праворуч) із братом Іваном і сестрою Лізою на різдвяному богослужінні у храмі Св. Андрія Первозваного

Минулої п"ятниці ввечері у кримському місті Керчі на вул Горького, 11 на території дачної ділянки "Войковець" вісім собак напали на 6-річну Софію Засипкіну. Її батько Андрій, 33 роки, та мати Юлія, 31 рік, у цей час були в будинку і не чули криків.

Дівчинка з 4-річною сестрою Лізою пішли годувати бездомних собак, які жили на території дачного кооперативу. Одна з них нещодавно народила цуценят.

— Діти з собаками знали один одного, — каже російською Лариса, друг родини. — Діти почали гратися з цуценятами. По необережності Софійка наступила на маленького собачку. Він заскавчав. На ці звуки вибігла мати цуценя і відразу накинулася на дівчинку. За нею прибігли ще сім псів і почали гризти.

На тілі Софії — зо 300 глибоких ран, у тому числі на обличчі.

— Сестричка Ліза побігла на поміч. Батько прибіг із палкою та розігнав зграю. Коли побачив доньку, ледь не втратив свідомість. Софійка лежала вся в крові та рваних ранах, — розповідає Лариса.

Дівчинку спочатку відвезли до реанімації міської лікарні. Там її прооперували. Рани зашивали відразу кілька хірургів. Потім повезли до Сімферополя. Нині вона перебуває в тяжкому стані.

Наступного дня собак відстріляли.

Наприкінці червня Софії виповнюється 7 років. У вересні вона має йти у перший клас. Дівчинку потрібно оперувати знову. Але батьки не мають коштів. Батько підробляє на різних роботах. Мати доглядає за дітьми вдома. Крім двох сестер, у сім"ї є ще 13-річний син Іван.

— Батьки просять допомоги їхній дівчинці, — додає Лариса.


Гроші на лікування Софії Засипкіної можна переказати на рахунок Ощадбанку:

4552 МФО 384061 ОКПО 02761996 розрахунковий рахунок 290940952 персональний рахунок 425891

на ім"я матері Засипкіної Юлії Олександрівни.

Зараз ви читаєте новину «Софійку Засипкіну 300 разів укусили вісім собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі