Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2008 07:13

Собаки погризли немовля

Собаки погризли немовля

На Різдво 60-річна Майя Свериденко із райцентру Полонне Хмельниччини вийшла на свій город. Жінка мешкає у приватному будинку. Вона побачила, як у землі копирсається зграя бездомних псів.

Майя Свериденко підійшла ближче, розігнала собак. Думала, що рвуть тіло якоїсь тварини, узяла до рук. Хотіла жбурнути подалі, як мало не знепритомніла — в руках тримала погризене немовля.

За кілька годин полонські міліціонери знайшли матір дитини. Сліди крові на снігу вели до сусіднього двору. Гінеколог підтвердив їхні підозри.

17-річна Жанна Яцькова мешкає разом із матір"ю та 19-річною сестрою. Батько з ними не живе, мама працює санітаркою у лікарні. Після дев"яти класів дівчина покинула навчання, час від часу працювала продавцем у кіоску двоюрідної сестри.

Жанна розповіла, що свою вагітність приховала. До кінця терміну мама не здогадувалась. Пологи почалися 2 січня. Вдома нікого не було.

— Хлопчик народився мертвим, — сказала міліціонерам Жанна. — Пуповину я перерізала ножицями. Злякалася, що мама розгнівається. Загорнула малого у ряднину, винесла на край нашого городу і жбурнула у сніг.

Дівчину відпустили. Міліціонери третій місяць чекають результатів судово-медичної експертизи тіла немовляти. Якщо виявиться, що хлопчик народився живим, то проти Жанни порушать кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Собаки погризли немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути