вівторок, 15 липня 2008 07:11

Школярка потрапила під поїзд

Удень 8 липня 12-річна Вікторія з міста Кременчука Полтавської області потрапила під поїзд. Дівчинка пролазила між вагонами неподалік Крюківського вагонобудівного заводу.

— Віка поверталася з річки з хлопцями й дівчатами, — розказує Лариса Кирилець, працівник заводу. — У нас поряд стоять два заводи — наш і сталеливарний. Проходить центральна залізнична магістраль. Поїзд стояв на коліях. Рушив, коли діти перелазили між вагонами. Позістрибували, а ніжка Віки опинилася на колії.

Вікторію відвезли до реанімації. Праву ногу ампутували до коліна. Лікують відкритий перелом лівої ноги і травматичний шок.

— Батьки дівчинки працюють на нашому заводі. Олена Громова у фінансовому відділі, Владислав Громов — у маркетинговому, — веде далі Кирилець. — Ми тут усі переживаємо. У відділі є мами дітей, які були з Вікою. Усі плачуть. Громови — така гарна сім"я, тільки з моря повернулися. Мають ще молодшого хлопчика. Віка шість років займалася бальними танцями, брала участь у змаганнях.

Лариса Кирилець зауважує, що подібних випадків багато:

— Поїзди часто стоять по півгодини. Щоб потрапити на завод, треба далеко обходити. Дорослі перелазять. Там давно треба якийсь перехід зробити.

Зараз ви читаєте новину «Школярка потрапила під поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі