четвер, 08 листопада 2007 07:04

Скінхеди побилися з індусами

На пустирі неподалік супермаркету "Амстор" у Запоріжжі індійські студенти-медики 4 листопада побилися зі скінхедами — активістами молодіжної організації, яка вороже ставиться до людей інших національностей.

Очевидці стверджують, що в бійці взяли участь до 300 чоловік. Однак ректор медичного університету Юрій Колесніков запевняє: їх було менше.

— Останнім часом місцеві частіше нападають на іноземних студентів, — каже Юрій Михайлович. — Але в неділю масової бійки не було. Ми розбиралися. Битися почали четверо індійських студентів із чотирма скінхедами. Потім індуси по телефону викликали підмогу — прийшло ще близько двадцяти. Дісталося навіть тим, хто хотів розборонити їх. Попало й нашому лікареві-інтерну. Він у лікарні.

Індійські студенти пояснили в ректораті, що молодики почали чіплятися до них лише через колір шкіри.

Міліція оцінила бійку як дрібне хуліганство.

— Кримінальних справ порушувати не будемо, — кажуть у прес-службі обласного управління внутрішніх справ. — Можливо, хлопці щось не поділили, а їх уже називають екстремістами. Жодного криміналу.

Зараз ви читаєте новину «Скінхеди побилися з індусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі