четвер, 01 квітня 2021 07:15

Шестикласниця допомогла спіймати крадія

У Львові 11-річна Христина Пона допомогла поліції спіймати крадія. Він повалив її на землю і забрав телефон. Потім втік.

— Я йшла в магазин купити тортик. Дорогою говорила з подружкою по телефону, — розповідає Христина. — Ззаді до мене підійшов чоловік. Намагався вихопити з руки мобільний. Сказав: "Я знаю, де ти живеш". Просила відпустити. Але він кинув мене на землю, вирвав телефон і побіг.

Христина намагалася ­наздогнати чоловіка.

— Не встигала за ним. Біг швидко. В мене почали боліти ноги, — говорить Христина. — Зупинилася. Неподалік побачила жінку, попросила в неї телефон. Набрала батька, він — поліцію.

Патрульні приїхали за кілька хвилин.

— Доки їх чекала, побачила, що той злодій біжить ­назад. Але вже в іншій куртці, — каже Христина. — Впізнала його. Якраз під'їхали поліцейські й затримали чоловіка.

Христина — шестикласниця. П'ять років займається дзюдо.

— З дитиною займаюся з першого класу, — розповідає тренер дівчини Модест Гумецький, 55 років. — Вона бойова, тому не розгубилася. Коли йде боротьба — виробляється контрольований стрес. У ньому треба швидко приймати рішення.

Зараз ви читаєте новину «Шестикласниця допомогла спіймати крадія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі