вівторок, 23 грудня 2008 16:59

Сергія Жидка знайшли з ножем у серці

— Певно, Микола Анатолійович так сумував за сином, що забрав його до себе, — обговорюють загибель 21-річного Сергія Жидка жителі села Вовчок Козелецького району Чернігівщини. Чоловіка поховали 14 грудня.

Сергій закінчив школу із золотою медаллю. Навчався на п"ятому курсі Чернігівського технологічного університету. Був старостою групи, дівчини не мав. Мешкав у гуртожитку. 12 грудня його знайшли в підсобній кімнаті з ножем у серці. Помешкання було закрите зсередини.

Напередодні ввечері Жидко робив контрольну. Засидівся перед комп"ютером до ранку. Вийшов із кімнати о 6.30. Перед цим зняв ланцюжок із хрестиком, хоч раніше з ним не розлучався.

Батько Сергія працював секретарем сільради. Його називали зразковим сім"янином. За загадкових обставин чоловік устромив собі в серце ніж. Трапилося це 29 травня. Після цього секретарем стала його дружина Ольга Миколаївна.

— Бувало, зустріну Серьожу, питаю: як тобі в університеті? "Нормально. Я ж не п"ю", — розповідає директор Вовчківської школи 44-річна Наталія Отрощенко.

Міліція з"ясовує обставини смерті студента. Інший син Жидків, Анатолій, навчається в Київському інституті харчової промисловості.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Жидка знайшли з ножем у серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі