вівторок, 29 січня 2008 07:10

Сергія Курочку скинули з поїзда

Тіло невідомого молодика помітили 20 січня працівники залізничної станції Павлоград Дніпропетровської області. Він лежав біля колії. Залізничники викликали міліцію.

— Слідчо-оперативна група встановила, що до смерті причетний потяг, — каже прес-секретар лінійного відділку Тетяна Соболєва. — Або чоловік упав з поїзда, або його збили. По знайденій у кишені мобілці встановили особу загиблого.

25-річний Сергій Курочка родом із райцентру Ізюм Харківської області. Мешкав із батьками. Разом із другом Андрієм їхали у Крим поїздом Харків–Сімферополь до знайомих. У купе до них підсіли троє підлітків віком 16–17 років. Розговорилися, випили горілки й пива.

Сп"янілий Андрій ліг спати. Коли прокинувся — друга не було.

— Міліціонери зателефонували на останній номер, який зберігся у пам"яті мобілки, — веде далі Тетяна Соболєва. — Відповів Андрій, який щойно прокинувся. Поїзд саме прибував до Сімферополя. Чоловік розповів про супутників.

Складені фотороботи розіслали по райвідділах Криму.

Першого підлітка затримали в Сімферополі. Він зізнався, що чоловіків напоїли, бо хотіли обікрасти. Однак сам сп"янів і ліг спати. Двоє його друзів почали нишпорити по кишенях Сергія й Андрія. Курочка прокинувся, здійняв галас, погрожував викликати міліцію. Хлопці запросили його вийти в тамбур. Там відлупцювали й скинули з потяга.

Нині всі троє чекають завершення слідства у СІЗО. Вони родом із Дніпропетровська, навчаються в ПТУ.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Курочку скинули з поїзда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі