вівторок, 25 січня 2011 06:15

Сергій Струк скалічив друга на полюванні

25-річного Сергія Григораша підстрелив друг Сергій Струк, 29 років. 15 січня вони полювали у селі Шепіївка Калинівського району Вінниччини.

Струк перезаряджав рушницю. Зачепив рукавом спусковий гачок і потяг рукою. Зброя вистрелила. Григораш стояв за 25 м. Йому влучило в легені та нирку. Потерпілого забрали до обласної лікарні ім. Пирогова.

— Усі налякалися, бо "скора" довго їхала. У райлікарні сказали, що травми великі, кожний раз нові знімки були, — говорить Євгенія, дружина Сергія Струка. — Затаскали у Вінницю, в реанімацію. Там заспокоїли, шо операції не будуть робити. Мій чоловік біля нього постійно сидить, переживає.

— Стан стабільно важкий, але загрози життю пацієнта немає, — каже Олександр Смелянський, реаніматолог обласної лікарні.

Знайомі розповідають, Григораш завзятий мисливець та рибалка. Має рушницю і дозвіл на полювання. Струк полював незаконно. Щодо нього порушили кримінальну справу за завдання тілесних ушкоджень із необережності.

— Це робиться незалежно від того, пише потерпілий заяву чи ні, — пояснює сільський дільничний Сергій Нагорний, 35 років. — Шкода обох. Їхні жінки й батьки на одній вулиці живуть.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Струк скалічив друга на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі