вівторок, 09 вересня 2008 07:12

Семирічна Владислава Безугла розбилася на скутері

Чотири дівчини-школярки 15 серпня каталися на скутері селом Кінашівка Борзнянського району Чернігівщини. Моторолер ударився у тракторний причіп. Троє дітей отримали струс мозку, 7-річна киянка Владислава Безугла загинула.

— Найстаршій із дівчат було 15 років, — говорить 41-річний Сергій Калашник, виконувач обов"язків керівника управління державтоінспекції в області. — Спереду сиділа Владислава Безугла, за кермом була її сестра Ганна, 14 років. За ними сиділа їхня двоюрідна 9-річна сестра Оксана Безугла й 15-річна киянка Анна Панченко. Перевантажений скутер врізався в саморобний причіп трактора Т-150, що стояв біля двору господаря. Найімовірніше, діти не впоралися із керуванням і скутер вихляв дорогою, доки не вдарився.

За фактом аварії порушили кримінальну справу. Дівчат опитують, проводять експертизи.

Із початку року на Чернігівщині сталися 63 дорожньо-транспортні пригоди та 14 ДТП за участю дітей. Вісім загинули, 59 — отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «Семирічна Владислава Безугла розбилася на скутері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі