вівторок, 12 лютого 2008 07:13

Шахраї продавали підробні картки одного мобільного оператора

Майже 300 тиc. грн устигли вторгувати за два місяці п"ятеро донеччан. Чоловіки віком від 21 до 25 років продавали підробні картки для поповнення рахунків мобільних телефонів. Минулого тижня їх затримали в Орджонікідзевському районі Запоріжжя.

Картки друкували власноруч, цифри замальовували спеціальною фарбою, запаковували в поліетилен. В Інтернеті виставляли занижену на 10 коп. ціну, отримували замовлення. Продавали великі партії. Купуючи оптом, покупці економили сотні гривень.

— Торгували зазвичай у Дніпропетровську й Запоріжжі, — кажуть у прес-службі Запорізького обласного управління міліції. — Це недалеко і водночас не в рідному місті.

У Дніпропетровську хлопці заробили 110 тис. грн, у Запоріжжі — 175 тис. Підроблювали картки одного мобільного оператора. Слідчі поки що не розголошують його назви.

Представники "Київстару", МТС і life:) не хочуть говорити про підробки. Зазначають, що не відповідають за чиїсь шахрайства. Тим часом скарги до міліції продовжують надходити.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї продавали підробні картки одного мобільного оператора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі