вівторок, 05 лютого 2008 07:07

Роман Кухтін повісився в кімнаті для побачень

Позаминулої неділі наклав на себе руки 21-річний Роман Кухтін із містечка Лебедин Сумської обл. Він сидів за крадіжку в Сумській виправній колонії N116.

Лебединський райсуд засудив Романа до чотирьох років і одного місяця ув"язнення в серпні 2005-го. Однак за зразкову поведінку адміністрація колонії підготувала Кухтінові документи для умовно-дострокового звільнення. Йому залишалося досидіти кілька тижнів.

— 25 січня до Романа приїхала дружина, — розповідає старший помічник прокурора області Володимир Свічкар. — Побачення тривало три дні. В останній посварилися так, що Кухтін виставив її за двері кімнати для побачень у білизні. Сам закрився.

Обходячи приміщення, черговий побачив у коридорі жінку. Стукав до кімнати, але Роман не відчиняв. Коли двері таки відкрили, чоловік був уже мертвим. Він розірвав простирадло, зробив із нього петлю й повісився на трубі опалення.

26-річна дружина Кухтіна нічого не розповідає. Чому подружжя посварилося, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Роман Кухтін повісився в кімнаті для побачень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі