вівторок, 28 грудня 2010 03:15

Родина Бабаєвих загинула в "ладі"

Автор: фото надане УДАІ УМВС України у Вінницькій області
  Олександр Бабаєв не впорався з керуванням на слизькій дорозі
Олександр Бабаєв не впорався з керуванням на слизькій дорозі

Удень 26 грудня біля села Бубнівка Гайсинського району Вінниччини зіткнулися двоє легковиків. Білу "ладу-дев'ятку" розвернуло на слизькій дорозі, понесло на зустрічну смугу, в її правий бік в'їхав "Фольксваґен Ґольф".

У "ладі" їхала родина Бабаєвих із села Жерденівка. 32-річний Олександр, його дружина 28-річна Наталія та падчірка 10-річна Вероніка загинули на місці. Пенсіонери Юрій та Валентина Коломійці з "фольксваґена" отримали переломи таза, забої та струс мозку. Їх доправили в райлікарню сусіднього Тростянецького району.

— Зараз життю подружжя нічого незагрожує, — каже завідувач травматологічного відділення Тростянецької райлікарні Віктор Дзюба, 60 років. — Ми направляємо їх в обласну лікарню на дообстеження та операцію. У жінки перелом, для операції якого потрібен спеціальний стержень, а в нас його немає. Чоловікові потрібна комп'ютерна діагностика, яку лікарня теж не може надати.

Олександр Бабаєв працював лісником у селі Басаличівка Гайсинського району. Того дня поверталися додому з Ладижина Тростянецького району, де гостювали в родичів.

Зараз ви читаєте новину «Родина Бабаєвих загинула в "ладі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі