пʼятниця, 21 січня 2011 04:15

Родичі загиблих не мають претензій до водія-вбивці

Родичі загиблих у Дніпропетровську жінок не мають претензій до Дмитра Рудя —  водія, який винен у їхніх смертях. Від претензій відмовилися.

— Вони вирішили багато своїх матеріальних проблем і тепер у них знизився ступінь праведного гніву й обурення, — пояснює прокурор Запорізької області В'ячеслав Павлов.

Нагадаємо, вранці 20 жовтня торік на пішохідному переході дніпропетровської Набережної Перемоги джип "Тойота-Прадо" наскочив на трьох жінок. Ті розлетілись на 100 м одна від одної. Двоє загинули на місці, третя — в реанімації. Джип зник. Міліціонери його знайшли. За кермом був Дмитро Рудь — син прокурора Жовтневого району Дніпропетровська. Його затримали, порушили кримінальну справу. Прокуратура Запорізької області її розслідувала. Щойно потерпілі ознайомляться зі справою — передадуть до суду.

— Але вони вже не сильно зацікавлені у якнайшвидшому направленні справи до суду, — каже В'ячеслав Павлов.

Потерпілі написали заяви, що не мають претензій до Рудя. Однак звільнити того міліціонери не можуть — згідно з Кримінальним кодексом йому загрожує до 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Родичі загиблих не мають претензій до водія-вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі