четвер, 08 жовтня 2009 07:49

П"ятикласницю Катерину Масалову задушив сусід

Автор: фото з домашнього архіву родини Масалових
  Тіло рівнянки Катерини Масалової знайшли у новобудові ”Золота Підкова”. Це третя загибла дівчинка за рік у місті
Тіло рівнянки Катерини Масалової знайшли у новобудові ”Золота Підкова”. Це третя загибла дівчинка за рік у місті

11-річну рівнянку Катерину Масалову знайшли зґвалтованою і задушеною. У нападі підозрюють сусіда 17-річного Романа.

П"ятикласниця зникла 2 жовтня. Після уроків забігла додому, узяла шматок торта і побігла гуляти. Увечері її почали шукати батьки. Мобільний не відповідав, тому звернулися до міліції.

— Ми підняли весь особовий склад, — каже Олександр Негрей з обласної міліції. — Ретельно оглянули всі горища та підвали в сусідніх будинках, опитали сотні людей.

Тіло знайшли зранку в підвалі новобудови "Золота Підкова", яку зводять навпроти будинку Масалових. Було накрите дерев"яним піддоном з-під цегли. Востаннє дівчинку бачили із сусідом Романом. Його затримали.

Роман навчався в одній школі з Катериною. Потім перевівся до іншої, вступив у  профтехучилище. Учителі кажуть, хлопець відставав у навчанні, але хуліганом не був.

— Катруся вчилася добре, була товариською, — згадує Ніна Назарук, директорка школи N8. — Сім"я благополучна, батько працює на заводі "Азот", мати — у діагностичному центрі. Вони весь час цікавились успіхами доньки.

У школі не вірять, що Масалову вбив Роман. Однак під час відтворення злочину він показав, де закопав мобільний Катерини.

Це третій напад на дитину в місті за рік. У січні безробітний повісив другокласницю Юлію Борчимуху. А 23 грудня торік інший педофіл задушив 8-річну Марійку Лупань.

Зараз ви читаєте новину «П"ятикласницю Катерину Масалову задушив сусід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі