середа, 15 жовтня 2008 07:07

П"ятикласниця Ілона Дідковська отруїлася вечерею

Опівночі 3 жовтня до реанімації Козятинської райлікарні на Вінниччині привезли Ілону Дідковську, 10 років. Дівчинка перебувала в комі. Мала симптоми харчового отруєння.

Дідковську підключили до апарата штучного дихання. Викликали дві бригади медичних консультантів з Вінниці. Зранку 5 жовтня Ілона померла, не приходячи до тями.

— Батьки розказали, що о десятій вечора з дитиною ще все було добре, — розповідає заступник головного лікаря  Козятинської райлікарні Володимир Іванчук, 56 років. — Вона повечеряла, займалася своїми справами, як раптом дівчинці стало зле. За дві години дитина була в реанімації.

Увечері мала їла чипси, майонез, сметану, виноград та желе. Невідомо, який продукт спричинив отруєння і смерть: батьки відмовилися від розтину.

Ілона була єдиною донькою у Інни Дідковської. Вона фармацевт районної аптеки. З батьком дівчинки розлучена. Співмешкає з другим чоловіком, дистриб"ютором фармацевтичної компанії. Донька навчалася у 5 класі козятинської школи N2.

Дідковську поховали в селі Журбинці Козятинського району, звідки родом її матір.

Зараз ви читаєте новину «П"ятикласниця Ілона Дідковська отруїлася вечерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі