субота, 02 лютого 2008 07:10

П"яний сторож убив двох чоловіків

38-річного Володимира Сидорука та Миколу Бичука, 35 років, знайшли пораненими уранці 28 січня. Чоловіки лежали на дорозі Добротвір — Долина Кам"янка-Бузького району Львівської обл. неподалік теплоелектростанції. В обох — вогнепальні поранення.

На місце пригоди виїхали медики. Сидорук помер до їх приїзду, Бичук — за кілька годин в місцевій лікарні.

Володимир працював охоронцем на ТЕС, Микола — помічником машиніста тепловоза. У понеділок вони випивали зі сторожем Анатолієм Дмитрівим, 33 роки. Почали сваритися. Анатолій схопив відомчий пістолет "ТТ" і вистрелив у чоловіків.

— Що стало причиною суперечки, з"ясовують працівники міліції, — каже Денис Харчук із прес-центру обласної міліції. — Затриманий нічого пояснити не може.

Працівники Кам"янка-Бузького райвідділу міліції на місці злочину знайшли пістолет "ТТ", дві гільзи і три патрони. Дмитріва затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Анатолій жив у селі Станин Радехівського району Львівської обл. Із дружиною Галиною виховували 9-річного Руслана та Назара, 12 місяців. Односельці називають чоловіка спокійним та врівноваженим. Його вчинком здивовані.

Зараз ви читаєте новину «П"яний сторож убив двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі