середа, 01 вересня 2010 05:12

Провідницю поїзда зарізали у посадці

Віталій Черноштан, 20 років, зарізав 39-річну Марину Муравйову, провідницю поїзда Чернігів—Москва. Тіло покинув у посадці.

Марина родом із села Масалаївка Сосницького району. Від першого шлюбу мала сина 18-річного Миколу, від другого — Олександра, 7 років.

— Хоч вони із сином і розлучилися, але підтримували дружні стосунки, — розповідає Ольга Прокопівна, колишня її свекруха. — Марина на канікули привозила онука до нас. Заходила в гості, коли поверталася з рейсу.

11 липня провідниця зникла. Її тіло знайшли в мікрорайоні Ялівщина Чернігова. Міліціонери порушили кримінальну справу. Відновили останні хвилини її життя. З"ясували, що з колишнім чоловіком і сином пішли в гості до напарниці-провідниці. Відпочивали вчотирьох: Марина з чоловіком і напарниця із сином Віталієм Черноштаном. Потім прийшов чоловік напарниці, став виганяти гостей. Маринин колишній чоловік пішов додому, а Муравйова з Віталієм взяли пива і попрямували в Ялівщину.

Віталій розповідає, що Марина лаяла його матір. Він не стерпів і вдарив її по голові пляшкою з-під пива. Та впала на дерево, лежала нерухомо. Він злякався, втік та згодом повернувся. Зняв золотий ланцюжок. Склав речі в рюкзак і попрямував до столиці. Ланцюжок здав у ломбард за 760 гривень. За три дні гроші проїв і повернувся до Чернігова. Там його затримали.

— Ну, дадуть років сім. Чотири відсиджу, три — умовно-достроково, — каже він, коли його запитують про вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Провідницю поїзда зарізали у посадці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі