четвер, 17 вересня 2020 06:51

"Поштовх у плече — і я вже лечу"

У місті Звенигородка на Черкащині 14-річна Тетяна ­Добровольська впала з даху п'ятиповерхівки 4 вересня. Її у тяжкому стані забрали в місцеву лікарню.

— Дівчина має численні переломи. Також розрив внутрішніх органів: печінки, лівої нирки, селезінки, — каже Вардан Айрапетян зі Звенигородської центральної районної лікарні. — На щастя, її швидко привезли та прооперували.

Тетяна навчається в дев'ятому класі. До старої недобудови пішла з подругою. Там познайомилися із двома місцевими хлопцями. Усі разом видерлися на дах п'ятиповерхівки. Родичі постраждалої впевнені, що школярку штовхнув один із нових знайомих.

— Мені подзвонила мама у сльозах. Каже, з Танею біда, — говорить старша сестра школярки Яна Добровольська, 27 років. — Я одразу почала набирати сестру. Трубку взяв якийсь хлопець. Сказав, що Таня лежить, а вони чекають "швидку". Спершу ми думали, що сама впала. Коли сестра прийшла до тями, розповіла, що її штовхнули. Говорить: "Я стою, а хлопець взяв мене за руку. Потім — поштовх у плече і я вже лечу". Розумію, що вони не повинні були там гуляти. Але ж не можемо вслідкувати за кожним її кроком.

У поліції справу розслідують як нещасний випадок.

— Дівчина захотіла злізти не через той отвір, що призначений для виходу, а через балкон, — каже 30-річний Олег Міщенко, начальник райвідділу поліції. — Не втрималася і впала. Проводиться перевірка. Не відкидаємо й інших версій.

Тетяну гелікоптером доправили в дитячу обласну лікарню в Черкасах.

Зараз ви читаєте новину «"Поштовх у плече — і я вже лечу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі