понеділок, 12 березня 2007 17:24

Помічника дільничного підозрюють у вбивстві

Увечері 4 березня біля магазину "Візит" у селищі Любеч Ріпкинського району Чернігівської області 25-річний місцевий безробітний Юрій Шуман накинувся на свою співмешканку Світлану. Сп"янілий молодик лаявся й гамселив жінку. Та тікала й відбивалася. Навколо збиралися роззяви. Один із перехожих викликав міліцію.

За кілька хвилин до магазину підбіг у цивільному 28-річний помічник дільничного прапорщик Олексій Копич. Він кинувся рятувати жінку. Шуман ударив міліціонера. Тоді прапорщик щосили відштовхнув забіяку. Той перечепився, упав на асфальт і захрипів. Копич викликав "швидку", а сам намагався повернути Шумана до життя. Лікарі констатували смерть від серцевого нападу.

Нині районна прокуратура перевіряє деталі пригоди. Кримінальну справу проти міліціонера поки що не порушували.

— Тепер Копича можуть судить, — зітхають колеги прапорщика з Ріпкинського райвідділу міліції. — А в нього ж дружина й мала дочка. На місці Олексія міг опинитися кожен. Він добросовісно виконував свій обов"язок.

Зараз ви читаєте новину «Помічника дільничного підозрюють у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі