субота, 15 грудня 2007 07:05

Полтавчанка викинулася з 10-поверхівки і вижила

Позаминулого четверга Юлія Маринич, 15 років, стрибнула з даху 10-поверхівки на вул. Петровського в Полтаві. Дівчина впала на ґрунт під будинком. Не зламала жодної кістки, але ушкодила внутрішні органи. Тиждень за її життя борються лікарі.

— На даху дівчина залишила щоденник із записами, — розповідає 38-річний Юрій Сулаєв з обласного управління міліції. — Написала, що все набридло, що хоче політати. Підписала: "Люблю, ваша Булочка".

Батьки Юлії розлучені. Дівчина живе з матір"ю, на відмінно навчається на першому курсі кооперативного технікуму. Однокурсники кажуть, що вона добра та весела.

У день пригоди заняття закінчилися раніше, ніж звичайно. У технікумі проводили спортивне свято з нагоди Дня Збройних сил України. Юлія на нього не пішла.

Свідки згадують, що після падіння дівчина не знепритомніла й намагалася підвестися. "Швидка" доправила її до нейрохірургії лікарні N1 у Полтаві. Там терміново розпочали операцію.

Юлії видалили селезінку, частину печінки. Її стан лікарі називають стабільно критичним. Запевняють, що вона народилася у двох сорочках.

У щоденнику дівчини були образи на батьків та друзів. Вона писала, що різала собі вени, пила пігулки.

Зараз ви читаєте новину «Полтавчанка викинулася з 10-поверхівки і вижила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі