пʼятниця, 15 березня 2019 07:35

"Подзвонив батько і сказав: "Приїдьте. Нас убили"

У Звенигородці Черкаської області невідомий з мисливської рушниці застрелив підприємців 68-річного Василя ­Бекала та його жінку Ольгу ­Надільнюк, 58 років. До їхнього будинку пробрався через чорний хід увечері 12 березня.

— Озброєний чоловік вимагав у подружжя грошей, — розповідає 45-річний В'ячеслав Аброськін, перший заступник глави Націо­нальної поліції. — Коли почали опиратися, кілька разів вистрілив. Чоловік із важким пораненням устиг подзвонити доньці. Грошей злочинець не знайшов. Окрім подружжя вдома була 90-річна мати загиблої. Вона не постраждала.

У будинку підлога залита кров'ю. Мати Ольги Надільнюк бачила, як невідомий чоловік нишпорив у кімнатах із ліхтарем.

— Мені подзвонив тато і сказав: "Приїдьте. Нас убили". Батьки померли в лікарні. Мама встигла розказати, що то був чоловік, одягнений у камуфляж і маску. Високий. Здогадуюся, хто це міг бути. Але хай перевірить поліція, — каже донька загиблих Аліна Близнюк.

Сусіди того вечора нічого дивного не помітили.

— Я зранку дізналася про біду, — говорить сусідка Любов Яківна. — Увечері нічого не чула й не бачила. У мене робив телевізор. Василь з Олею були хорошими людьми. Ніколи не відмовлялися помогти.

Загиблі на місцевому ринку тримали дві ятки, де продавали дитячий одяг.

— Не уявляю, як таке могло статися. Великих статків вони не мали, чесно працювали, — ділиться 43-річний Олександр Мазур, племінник загиблих. — Виростили сина та доньку, гляділи внуків. Тьотя Оля останнім часом дуже просила, щоб приїхав у гості. Казала, скучила, хоче побачити. Тепер звинувачую себе, що так і не знайшов часу.

Триває слідство. Убивцю шукають, його можуть ув'язнити на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «"Подзвонив батько і сказав: "Приїдьте. Нас убили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі