середа, 20 лютого 2008 07:13

Пітбультер"єр загриз стару жінку у Львові

Пітбультер"єр загриз стару жінку у Львові

Уночі 15 лютого до Шевченківського райвідділу міліції Львова зателефонував 29-річний Михайло Хорсов. Чоловік розповів, що їхній пітбультер"єр загриз Марію Клименко, 79 років.

— Чоловік прокинувся від шуму у квартирі, — каже Євген Березін, начальник райвідділу міліції. — Вибіг у коридор, а там собака кусає жінку. Коли ж кинувся на поміч, пес напав і на нього. Хорсов побіг до сусідів викликати міліцію.

Собака не пускав правоохоронців до помешкання. Його довелося застрелити.

— Коли ми пройшли у квартиру, сліди укусів були на всьому тілі жінки, сухожилля на руках і ногах перегризені, — додає Євген Вікторович.

Сусіди Хорсова розповідають, що пітбультер"єр давно поводився агресивно. Гарчав і кидався на людей.

— Пса постійно випускали на вулицю самого, без намордника, — говорить 32-річна сусідка Наталя Михайлів. — Попри нього не можна було пройти, кидався на людей. Ми просили господарів усипити собаку чи кудись вивезти, а нам відповідали, що в них на це немає грошей.

Ветеринари запевняють, що серед псів бійцівських порід пітбультер"єр — одна з найнебезпечніших.

— Що спровокувало напад на господиню, важко сказати, — зауважує Ігор Дропа, 54 роки, головний спеціаліст ветеринарного відділу міського управління житлово-комунального господарства. — По-перше, це була неблагополучна сім"я. Сусіди розказують, що там часто були п"янки, збиралося багато людей. Може, під час гулянки хтось спровокував собаку. А пси цієї породи хоч і не відрізняються великими розмірами, але сильні, щелепами розривають тіло.

Торік у Львові зареєстрували 1110 укусів собак, смертельних випадків не було.

Зараз ви читаєте новину «Пітбультер"єр загриз стару жінку у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі