середа, 15 серпня 2007 07:05

Після смерті онуки бабуся впала в кому

Минулої п"ятниці в селі Нанково Хустського району Закарпаття 14-річна Анастасія Волощук, 13-річна Наталія Погоріляк та 13-річна Олеся Алексій вийшли прогулятися. Раптом на крутому повороті на тротуар вискочили "жигулі". Водій авто 17-річний Олексій Лемеш збив дівчат і не загальмувавши помчав далі. Настя загинула одразу. Наталі машина відірвала руку. Дівчина жила ще кілька хвилин. Третій подрузі пощастило. Наталя врятувала її, штовхнувши в кювет. Олеся дотепер у в шоковому стані.

Трагедія сталася біля будинку Насті, на очах у її бабусі Раїси Грицак, 67 років, та матері Світлани, 35 років. Мати за три дні до цього повернулася з Чехії, де була на заробітках. Бабуся, побачивши смерть онуки, впала в кому.

Ховали дівчат у неділю всім селом. На похорон Насті з заробітків приїхав батько Микола. Йому сповістили, що померла бабуся, яка хворіє на діабет. Коли тато переступив поріг хати й побачив мертву дочку, а не матір, знепритомнів. Поховали дівчат разом на сільському кладовищі. У Насті залишився молодший брат Миколка. У Наталі — старша сестра Діана.

Олексій Лемеш седить удома. З нього міліція взяла підписку про невиїзд. Хлопець каже, що просто хотів налякати дівчат. Але помилково натиснув на газ, а не на гальма. У день трагедії Олексій сів за кермо, випивши пива. Батьки подарували йому авто у липні, на день народження. Виявляється, що машина поки  юридично зареєстрована на попереднього власника.

Олексій — єдина дитина у сім"ї. Його мати Любов — домогосподарка, батько Михайло їздить на заробітки до Москви та Санкт-Петербурга.

Зараз ви читаєте новину «Після смерті онуки бабуся впала в кому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі