четвер, 05 серпня 2010 02:31

Підприємця застрелили біля дому

28 липня ввечері поблизу власного дому вбили житомирського підприємця Володимира Ящука, 43 роки. Кілька разів вистрелили з пістолета, щойно він вийшов з автівки "Акура". Матір загиблого Світлана Володимирівна, 62 роки, каже, у сина влучили три кулі: в ногу, живіт і руку. У свідоцтві про смерть написано: Володимир помер від вогнепального поранення в живіт.

Покійний займався переробкою молока, виготовляв сир. Підприємства розташовані в Житомирському районі.

В обласному управлінні міліції повідомили, що за фактом убивства Володимира Ящука порушили кримінальну справу. Розшукують підозрюваного у скоєнні злочину, 36-річного житомирянина. У міліції вважають, що бізнесмена вбили через ревнощі.

— Але це напевне не так. Думаю, це через бізнес, — каже Світлана Володимирівна.

Зі слів матері, 13 років тому Володимир одружився вдруге — з Оленою Ісаченковою. На час одруження вона мала сина від першого шлюбу. У покійного теж є син від першого шлюбу. У подружжя є 13-річна донька. Останнім часом Володимир і Олена не жили разом. У квітні 2010 року невістка подала документи на розлучення.

— Вона стала знімати квартиру із Володимиром Нечипоруком. Свого сина забрала до себе, а дочка лишилася з моїм сином, — розповідає Світлана Володимирівна.

Оформити розлучення Володимир і Олена не встигли

Під час оформлення документів на розлучення Ісаченкова та Ящук уклали мирову угоду. Частина молокопереробного бізнесу в селі Старошийці Житомирського району відійшла Олені. Іншу, в селі Заможному, зареєстрували як власність Володимира.

Оформити розлучення Володимир і Олена не встигли, каже Світлана Володимирівна.

Тетяна, подруга родини Ящуків, розповіла, що у Володимира стріляв співмешканець Ісаченкової. Стверджує, що це сталося у неї на очах.

Матір убитого підприємця розповідає, що кілька місяців тому син почав зустрічатися з дівчиною. Володимира Ящука поховали 31 липня. Зі слів Світлани Володимирівни, синові неодноразово погрожували.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця застрелили біля дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі