вівторок, 18 грудня 2007 07:00

Підліток з Волині обікрав підприємців-земляків

— Хлопець надзвичайно винахідливий і хитрий, — розповідає про 16-річного Володимира Курана Олег Гут, 25 років, із Луцького райвідділу міліції Волинської області. — Спочатку дзвонив у двері. Якщо відчиняли — пропонував торфобрикет або питав, чи не губили господарі картку з банкомата. Якщо нікого не було, залазив через кватирку і виносив гроші.

13 грудня Куран обікрав підприємців у селі Забороль під Луцьком. Виніс із дому мобільний телефон, $1,4 тис., 200 євро і майже 2 тис. грн. За кілька днів підлітка спіймали. Однак на той час він уже витратив гроші: відпочивав з подругами у лазнях, їздив містом на таксі, подарував знайомому годинник за 400 грн.

Володимир родом із селища Торчин Луцького району. Його батьки розлучені, кожен має свою родину. Шість років тому Куран із подругою обікрав квартиру, після чого його відправили до спецшколи. За наступне пограбування потрапив до Ковельської виправної колонії для неповнолітніх. Після звільнення жив у рідної сестри в селі Сарнівка під Луцьком.

Хлопцеві загрожує чотири роки в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Підліток з Волині обікрав підприємців-земляків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі