середа, 23 січня 2013 06:30

Підліток скалічив п'ятьох жінок

Автор: Фото з сайта www.vk.com
  Ярослав Угрин грабував жінок, бо не мав за що відпочивати у нічних клубах Львова. Його зафіксували камери відеоспостереження
Ярослав Угрин грабував жінок, бо не мав за що відпочивати у нічних клубах Львова. Його зафіксували камери відеоспостереження

Увечері 18 січня в реанімації львівської лікарні швидкої допомоги померла 47-річна жителька Городоцького району. 12 січня біля Покровського монастиря у Львові її побив Ярослав Угрин, 17 років. Він скалічив і пограбував п'ятьох.

— 8 січня о 5.30 на вулиці Ковжуна відібрав у 22-річної студентки 800 гривень, 21 долар та мобільний телефон, — перераховує напади 32-річний Сергій Зюбаненко, начальник міського управління міліції. — 11 січня о п'ятій ранку в 63-річної жінки на вулиці Науковій забрав тисячу гривень, телефон і банківську картку. 12 січня о 5.00 у 44-річної на вулиці Арсенальній забрав 15 гривень та картку, а через півтори години побив двох жінок біля монастиря. У 80-річної не було що взяти, у 47-річної відібрав 11 гривень і телефон.

Вдосвіта у суботу, 12 січня, монахині Покровського монастиря якраз збиралися на молитву.

— Дивлюся, на сходах лежить бабця, все лице окровавлене, — розповідає ігуменя Методія. — Надворі ще темно. Придивилася, бачу: це наша постійна прихожанка Віра. Вона самотня, замужем ніколи не була, учасник війни, працювала землевпорядником.

— Виходжу на вулицю, чую стогін біля припаркованої машини. З-за кута видно чиїсь ноги. Думала, п'яний якийсь. Аж дивлюся: ще одна окровавлена жінка.

"Швидка" забрала обох. Міліціонери затримали Ярослава.

— Через характер злочинів його судитимуть як повнолітнього, — каже начальник міліції. — Йому загрожує до восьми років в'язниці. Що цікаво, він із небідної сім'ї. Навчається у коледжі. Щотижня приїжджав до Львова, знімав житло, відпочивав у нічних клубах.

Ярослав Угрин родом з міста Трускавець. Працював діджеєм у місцевих клубах. Має власну сторінку у соціальній мережі "ВКонтакте". За кілька днів там з'явилися 300 коментарів на кшталт "Здохни, тварино!".

— Наше місто маленьке, зараз усе про це гуде, — говорить про Ярослава його друг Володимир Яремій. — Для нас це шок. Славік не голодував, сім'я небідна, про батьків ніхто нічого поганого не скаже. А от таке виродилося. То підкрадало, то брехало, бо хотіло тусуватися по клубах. Батько з ним і говорив, і бив, і не пускав з дому.

Зараз ви читаєте новину «Підліток скалічив п'ятьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі