середа, 23 квітня 2008 07:13

Петра Бусєва сусід убив за 10 гривень

У місті Сарни Рівненської області 9 квітня вбили 26-річного Петра Бусєва. Закривавленого чоловіка побачили перехожі. Він лежав на порозі свого будинку.

— Убивцю шукали недовго. Хлопця сильно побив сусід, 46-річний Іван, — розповідає Тамара Лисенко з обласної міліції. — Чоловік помстився за свого сина, в якого Петро вимагав 10 гривень.

Іван — колишній спортсмен. Протягом 13 років його розшукували за крадіжки та грабежі. Чоловік переховувався і поводився обережно. Кілька годин чекав на Петра під вікнами його будинку. Бусєв повернувся додому по обіді.

— Іван побачив хлопця й одразу вдарив кулаком в обличчя. Потім руками і ногами бив, куди міг, — веде далі Лисенко. — Петро опору не чинив. Нападник набагато сильніший.

Перехожі викликали "швидку". Петро стікав кров"ю на руках у лікарів.

— Іван не опирався, коли його затримали, — додає Тамара Лисенко.

Петро — єдиний син у родині Бусєвих. Його батьки виїхали до США. Хлопець ніде не працював, шукав разові заробітки. Іноді крав у сусідів домашню птицю. Кажуть, уживав наркотики.

Зараз ви читаєте новину «Петра Бусєва сусід убив за 10 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі