Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2019 00:30

Олексій Веремійчик зник на риболовлі

Четверту добу тривають пошуки 35-річного Олексія Веремійчика на озері Люб'язь у Любешівському районі на Волині. Він — директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

12 жовтня поїхав із дружиною Анною та трьома товаришами на відпочинок. Жінка лишилася на березі, чоловіки попливли рибалити. Через сильний вітер за 600 м від берега їхній човен перекинувся. Троє лишилися на місці, а Веремійчик вирішив плив­ти до берега й покликати на допомогу. Більше його не бачили.

— Була велика хвиля, сильний вітер, — каже Віктор Гомоль з обласної поліції. — Рибалки з берега побачили, що сталося "чепе". Підібрали трьох чоловіків, які трималися за човен. Пошук четвертого триває.

Окрім поліції, Олексія Веремійчика шукають рятувальники й волонтери.

— 13–14 жовтня водолази обстежили понад 30 гектарів озера. Використовують також човни і спеціальні трали. Пошуки вели і в очереті, і по береговій лінії. Залучили квадрокоптери та легкий літак, — розповідає 42-річний Володимир Нестеров із Державної служби з надзвичайних ситуацій області. — Роботи ускладнює сильне замулення дна. Видимість у воді — не більше метра.

Товариші зниклого — двоє жителів Луцька, 37 та 33 років, та 54-річний мешканець Луцького району також долучилися до пошуків Олексія Веремійчика.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Веремійчик зник на риболовлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути