середа, 05 березня 2008 07:07

Олексій Івасечко намагався зґвалтувати другокласницю

29 лютого був останній день карантину в тернопільських школах. Другокласниця Ірина, 8 років, гуляла на Театральному майдані. Опівдні до неї підійшов 22-річний Олексій Івасечко.

Він запитав, де живе дівчинка. Розпитав про батьків, школу. Іринка похвалилася, що останнього дня перед карантином отримала дві "дванадцятки". Олексій запропонував провести школярку додому. Дорогою зняв гроші з банкомату на залізничному вокзалі, купив собі чіпси та пиво.

На вул. Ломоносова Івасечко завів Ірину до багатоповерхівки. У ліфті почав зривати одяг. Дівчинка плакала, кричала. Знепритомніла від удару по голові. Олексій відніс її на горище і намагався зґвалтувати.

— Поки що порушено справу за розбещення неповнолітньої, — каже начальник Тернопільської міліції 53-річний Віталій Максимов. — Бо ще немає висновків судової експертизи.

Отямившись, дівчинка прийшла додому. Наступного дня мати побачила кров на її простирадлі. Ірина все розповіла. У лікарні виявили закриту травму голови та розірвані статеві органи. Взяли аналізи на ДНК.

— Ми злякалися, що в Тернополі з"явився маніяк, — кажуть міліціонери. — Але Ірина — молодець, зуміла описати злочинця, вказала на банкомат, з якого він знімав гроші.

Олексія Івасечка зафіксувала одна з камер, розміщених у магазині. Його затримали через дві доби. Підозрюваний живе з батьками, працює на залізничному вокзалі.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Івасечко намагався зґвалтувати другокласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі