вівторок, 24 червня 2008 07:15

Олег Чудовський ґвалтував 2-річну сусідку

Олег Чудовський ґвалтував 2-річну сусідку

У зґвалтуванні 2-річної Юлії підозрюють Олега Чудовського, 24 роки, із села Княжин Чуднівського району Житомирщини.

— У суботу, 7 червня, Олег помагав мені садити город. Увечері разом святкували Юлін день народження, — розповідає 20-річна Тетяна Тютюнник, мати дівчинки. — За столом сиділа я, моя мама, тітка Надя, дядько Гєна й Олег. Малу я поклала спати і десь у десять вечора пішла у клуб. Олег збирався додому.

Тетяна мешкає з матір"ю 39-річною Галиною Демчук і дядьком Геннадієм, 33 роки. Повернулася з клубу о третій ночі. Донька сиділа на ліжку.

— На підлозі побачила велику калюжу крові, — згадує Тетяна. — У Юлі тремтіли ноги. Я не могла зрозуміти, що сталося.

Уранці жінка викликала "швидку" й міліцію. По слідах крові вийшли до Чудовського.

— Того вечора Олег приходив до мене додому десь в одинадцять вечора, — згадує 29-річна Надія Демчук, тітка Тетяни. Жінка мешкає неподалік. — Ліз п"яний у вікно. Я сказала, що щас у нього полетить усе, що під руку попаде. Він пішов. Якби знала куди — не виганяла б. Уранці його мати питалася, чого це в сина штани і кросівки у крові.

10 червня в будинку Тетяни Тютюнник провели слідчий експеримент. Чудовський визнав вину.

— Олег — нормальний, спокійний чоловік, — схрещує руки Тетяна. — Ніколи не подумала б, що може таке зробити.

Юлію доправили до Житомирської обласної лікарні, прооперували. Нині дівчинку перевели до Чуднівської райлікарні, за нею доглядає прабаба 66-річна Галина Тютюнник.

На центральній вулиці села підходить сусідка Тютюнників.

— Олег приставав до Таньки, але та відмовила, і він вирішив помститися через дитину, — каже жінка. Називатися не хоче. — По селу кажуть, що мати знімала його із свиней та корів.

Батьки Олега розлучилися 13 років тому. Хлопця виховували мати й баба. Їхня хата стоїть на околиці села.

— Забрали мою дитину, — бідкається 41-річна Марія, мати Олега. Жінка сапає город. — Як тепер мені бути одній із шістьма гектарами землі й лежачою мамою?

Про сина жінка розповідає неохоче.

— Замкнутий був, стільки стресів пережив, — каже. — У сьомому класі його п"ятеро побили. Потім в армії в неврології лікувався. Ледь вени собі не порізав.

Торік Олег Чудовський їздив на заробітки до міста Бердичів. Встановлював кондиціонери в будинках. Познайомився із Світланою. Наприкінці 2007 року планували справити весілля.

— Я вже й кабана купила, але зірвалося, — каже Марія Анатоліївна. — Бо її мамка сварилася, що в Олега не було хати й грошей. Моя дитина тоді повернулася в село. А він так мріяв про нормальну сім"ю й господарство.

Розпитую про родину Тютюнник. Марія Чудовська каже:

— Такого не було б, якби вони не лізли до нього цілуватися, не м"яли, де не треба.

Зараз ви читаєте новину «Олег Чудовський ґвалтував 2-річну сусідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі