субота, 26 липня 2008 07:15

Оксана Петрусяк украла "шевроле" нареченого

19-річна Оксана Петрусяк із міста Кременець Тернопільської області захотіла покататися на "шевроле" нареченого Володимира Гонти, 27 років. Легковик за $20 тис. чоловік купив у кредит на 5 років.

— 17 липня чоловік заснув перед телевізором, — каже 40-річний Іван Бойко із Кременецького райвідділу міліції. — Десь о 23.00 кохана спробувала його розбудити, як із кишені випали ключі від машини.

Оксана вирішила покататися. Водійських прав не мала, але Володимир навчив її керувати. Завела "шевроле", заїхала до подруги Ольги Науменко, 23 роки. Удвох вирушили до села Білокриниця, до чудодійного озера Святої Анни. За 10 км од Кременця на містку Петрусяк не впоралася з керуванням, іномарка вдарилась об бордюр і вилетіла в рівчак. Оксану з переламаною ногою забрала "швидка", Ольга налякалася. Автівка пошкоджена.

Оксана підлітком лишилася сиротою, в успадкованій квартирі 3 роки мешкала разом із Гонтою. Ніде не працювала, жила за рахунок нареченого. У вересні планували одружитися, однак після цього випадку Володимир скасував весілля. Поскаржився на кохану в міліції. За викрадення машини проти Петрусяк порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Петрусяк украла "шевроле" нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі