середа, 11 червня 2008 07:06

Ніна Головата продавала доньку чоловікам за 30 гривень

34-річна Ніна Головата із села Анадоли Хотинського району Буковини протягом двох років змушувала доньку займатися проституцією. За секс із 15-річною Мар"яною чоловіки платили матері 30–50 грн.

— Мар"яна на вигляд така тиха, скромна, — кажуть у сільраді. — Цього року закінчила дев"ятий клас. А Ніна якась дивна. Не працює, бо не хоче. Щоб була пропаща — не скажеш. Випиває, як і всі. Та дітьми не займається. Вони погано вчаться, нічим не цікавляться.

Село розташоване на правому березі Дністра. В Анадолах 300 дворів, у яких мешкають майже тисяча людей. Після розпаду місцевого колгоспу вони живуть із власних садиб, ловлять рибу. Дехто їздить на роботу в Чернівці чи Кам"янець-Подільський.

Живе Ніна Головата у невеликій хаті, яку успадкувала від батьків. Із чоловіком розлучилася, він виїхав до іншої області. Крім Мар"яни, виховує сина 13-річного Максима. Матір із донькою займалися проституцією. Часто Ніна консультувала Мар"яну, як краще працювати, щоб більше заробляти.

— Ніна — це ганьба для усіх нас, — кажуть у сільраді. — Ми не хочемо про неї говорити.

Мар"яну затримали минулого тижня. Вона розказала міліціонерам про матір. Проти Ніни Головатої порушили кримінальну справу. Жінці загрожує до 12 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Головата продавала доньку чоловікам за 30 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі