середа, 25 липня 2007 07:00

Неподалік Скадовська обстріляли лунапарк

У ніч на 23 липня кілька вантажівок везли атракціони лунапарку зі Скадовська до курортного селища Лазурне Херсонської області. Колону обігнали чотири легковики.

Вантажівки притисли до бічної й зупинили. З автівок вийшли з півтора десятка чоловіків із пістолетами. За словами працівників лунапарку, їм наказали вийти й лягти на землю. По машинах почали стріляти. Одна куля пробила скло авто директора лунапарку Вадима Карецького. Вантажівку з працівниками парку зрешетили. Нападники підпалили деякі авто, сіли в легковики й зникли.

Працівники парку самотужки загасили вогонь. Викликали міліцію.

— Це не бізнесові розборки конкурентів, — коментує інцидент організатор перевезень лунапарків та зоопарків депутат Луганської міськради Арсен Клінчаєв. — Імовірних конкурентів в радіусі 300 кілометрів немає. Тут щось інше. Може, напали тому, що в лунапарку безкоштовно відпочивають діти членів Партії регіонів.

Скадовська міліція відмовилася коментувати подію.

— Было всего два-три выстрела из пневматического оружия и все, — каже черговий райвідділу, який відмовився називатися. — Мне некогда с вами разговаривать — куча звонков.

Cелищний голова Лазурного і мер Скадовська про обстріл не чули. Кажуть, про нього не згадували і в міліцейських зведеннях, які вони отримують щоранку.

Обстріляний лунапарк належить київській фірмі. Він гастролював різними містами України.

Зараз ви читаєте новину «Неподалік Скадовська обстріляли лунапарк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі