середа, 01 вересня 2010 00:41

Наталю Слободян скалічив сусід

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  Наталія Слободян з села Чорна Чемеровецького району Хмельницької області тримає в руках футболку. На ній видно засохлу кров
Наталія Слободян з села Чорна Чемеровецького району Хмельницької області тримає в руках футболку. На ній видно засохлу кров

— Я й не думала, що він на таке здатний, — зітхає 37-річна Наталія Слободян із села Чорна Чемеровецького району на Хмельниччині. Вона лежить у райлікарні. 23 серпня її скалічив сусід Микола Єфімович, 60 років.

— То було ввечері, — згадує потерпіла. — Три корови Єфімовича зайшли до мене в город. І це вже не перший раз! Я вигнала. Ззаду йшов п"яний Микола, то посварила його.

Єфімовичі живуть через хату від Слободянів. За мить Микола повернувся.

— Як закричить: "Я тебе заб"ю. Ти така-сяка", — продовжує Наталя. — Не встигла голову піднять, як в очах засвітилося, і вже лежу на землі. З голови летить кров.

Побита побігла до хати. На шляху її перестріла Марія Єфімович, дружина Миколи.

— І теж палкою по руці, плечах. Я забігла додому, попробувала викликати міліцію. Ноль результату.

— У Наташі хустина й футболка усі в крові були, — каже чоловік побитої Василь Слободян, 40 років. Він інвалід першої групи, не ходить. — Єфімович уже не вперше її бив. Але вони нічо не бояться, бо їхній зять у міліції робе.

Односельчани завезли Наталю до лікарні. Там їй зашили рани. До медзакладу приходив міліціонер, однак побиту не опитав.

— Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, рвану рану голови та садно на передпліччі, — говорить лікар Володимир Жила. — Її стан стабільний, однак наслідки можуть бути непередбачувані.

Потерпіла написала заяву до міліції.

Вони нічо не бояться, бо їхній зять у міліції робе

— Я хочу лиш, щоб Єфімович більше не простягав до мене рук. А то він усе зятем прикривається. Боюся, що ввечері таки десь підстереже. І чоловіка шкода. Він не може себе обійти. Усе господарство на синові, 14-річному Вадіку, і 17-річній доньці Галі. І ще з-під чоловіка виносять.


53-річна Марія Єфімович каже, що чоловік лише захищав її:

— Я брехати не буду. Корова зайшла до Слободян на город. Вона стала обзиватися, хапала мене за бари, розривала футболку. Мій чоловік її відпихнув. То вона порвала футболку.

— Це все сплєтні, — обурюється Микола Єфімович. — Я теж на кого хоч наклеп зведу. Це не я, а вона била мою жінку.

Сусіди кажуть, що Єфімович часто буває агресивний.

— Він такий, — говорить Надія Крушельницька, 77 років. — Недавно мене хтів бити, чоловіка брав за барки. Та він тільки жінку і може вдарити, до мужиків не лізе.

Зараз ви читаєте новину «Наталю Слободян скалічив сусід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі